Kerho-info

Kerhomme on perustettu vuonna 1993. Jäsenistämme on suurin osa lähialueelta, mutta jäseniä on myös mm. Kotkasta, Tuusulasta, Lappeenrannasta, Porvoosta ja Helsingistä. Suurin osa kerholaisista on tavallisia sunnuntaikelkkailijoita, joskin myös kisakokemusta löytyy usealtakin kuskilta. 

Lumitilanne on Luumäellä ollut aina erittäin hyvä. Sijainti meri- ja mannerilmaston rajamailla, salpausselän harjulla on taannut korkeat kinokset ja varman lumen vuodesta toiseen. Lyhyt matka eteläsuomen suurista niukempilumisista kaupungeista onkin tuonut runsaasti uusia jäseniä kerhoomme. 

Kerhomme jäsenmäärä on viime vuosina ollut reippaassa noususuunnassa. Luumäeltä on hyvät kelkkailuyhteydet joka suuntaan ja uraston kuntoon ja merkintöinin on panostettu aiempaa enemmin. Päivässä ajettavia ympyräreittejä (n.100-250km) lähtee Luumäeltä jopa 10 erillaista. Pääkaupunkiseudulta tänne ajaa n.2 tuntia.

Jäsenmaksun suuruus on perinteisesti määräytynyt n.kelkan bensatankillisen hinnan mukaan. Maksutulo käytetään täysimääräisesti uraston parantamiseen.

Kerhon puheenjohtajana 2020 toimii Ville Kosenoja 0404193330. Mainonta ja www.- Jarmo Hovi 0400 600996.

KERHOLAISEMME NOUDATTAVAT URASTOLLAMME SEURAAVIA SÄÄNTÖJÄ

Nopeusrajoitus on maastossa 60km/h, jäällä 80km/h.

Taajamien, ihmisten, eläinten läheisyydessä ja auratuilla tiepohjilla hiljennä ”hölkkävauhtiin”, ettei herätetä pahennusta kanssaihmisissä. Kaahari pilaa nopeasti kaikkien maineen.

Useimmat kelkkaonnettomuudet sattuvat jäällä ja humalassa. Kelkkailijan promilleraja on 0,5 promillea, mieluummin täysi 0.

Pimeissä paikoissa aja aina hitaasti ja oikeassa laidassa.

PYSY AINA MERKITYLLÄ URALLA! Esim. taimikossa jo muutaman metrin harhailu saattaa aiheuttaa tuntuvat vahingot ja maanomistajan ajokiellon kyseisessä kohtaa.

Kelkkailija väistää AINA muuta liikennettä.

Pidä luonto siistinä. Siivoa aina jälkesi!!


AJO URASTOLLA TAPAHTUU AINA OMALLA VASTUULLA!

Luumäellä      0 cm

Jäällä              0 cm

Vettä jäällä   0 cm

Jäätilanne

Kivijärvi       cm

(liikkuminen aina omalla vastuulla)

Jäseneksi

Maksut 2021

 Jäsenmaksu 50€

Maksettaessa suoraan Tb Taavetti tai Ravintola Kanuunaan saat uralupatarran ja kartan heti mukaan. Täytä kaavakkeen tiedot selkeästi. Voit ottaa kansion mukaan pöytään. Pankkiin maksettaessa, katso pankkiyhteys.

Talkoomaksu 15€

Voit jättää kaikki talkoot hyvällä omantunnolla väliin.

Päivälupa 2vrk 10€

Maksu suoraan Tb:lle, Kanuunaan tai pankkiin. Merkintä maksulistassa  tai päivätty pankin maksukuitti toimii tositteena suoritetusta maksusta. Päiväluvalla voi ajaa VAIN Luumäen kelkkakerhon urastolla.

Pankkiyhteys

OP Luumäki FI73 5453 0640 0215 16 (545306-421516), Luumäen Moottorikelkkakerho ry. Jäsenmaksu 50€ tilille. Lisätietoihin osoite ja sähköposti! Tarran saa kuittia vastaan Taavetin TB:ltä tai Ravintola Kanuunasta.

Lupa on kelkkakohtainen ja tarra on oltava kiinnitettynä etupleksin vasempaan yläkulmaan!!

Tarra oikeuttaa kelkkailemaan kaikilla Etelä-Karjalan kerhojen urastoilla alueella Luumäki-Uukuniemi / Ylämaa-Savitaipale. Uraston pituus n.1000km. Luumäen kerhon tarralla saa ajaa myös Kymenlaakson moottorikelkkakerhon urastoa pitkin ainakin Utti-Tuohikotti välin. Vastaavasti PKMK:n jäsenet saavat ajaa meidän urastolla VAIN Urolle saakka tankille ja koukata urastomme kautta Heituinlahteen. HUOM. Päivälupalaisten ja muiden Etelä-Karjalan kerhojen jäsenien tulee ostaa Kouvolan alueelle eri lupa!!


Urastollamme ajaminen on sallittua vain 2021 lupatarralla varustetulla kelkalla!!