Kerho-info

Kerhomme on perustettu vuonna 1993. Jäsenistämme on suurin osa lähialueelta, mutta jäseniä on myös mm. Kotkasta, Tuusulasta, Lappeenrannasta, Porvoosta ja Helsingistä. Suurin osa kerholaisista on tavallisia sunnuntaikelkkailijoita, joskin myös kisakokemusta löytyy usealtakin kuskilta. 

Lumitilanne on Luumäellä ollut aina erittäin hyvä. Sijainti meri- ja mannerilmaston rajamailla, salpausselän harjulla on taannut korkeat kinokset ja varman lumen vuodesta toiseen. Lyhyt matka eteläsuomen suurista niukempilumisista kaupungeista onkin tuonut runsaasti uusia jäseniä kerhoomme. 

Kerhomme jäsenmäärä on viime vuosina ollut reippaassa noususuunnassa. Luumäeltä on hyvät kelkkailuyhteydet joka suuntaan ja uraston kuntoon ja merkintöinin on panostettu aiempaa enemmin. Päivässä ajettavia ympyräreittejä (n.100-250km) lähtee Luumäeltä jopa 10 erillaista. Pääkaupunkiseudulta tänne ajaa n.2 tuntia.

Jäsenmaksun suuruus on perinteisesti määräytynyt n.kelkan bensatankillisen hinnan mukaan. Maksutulo käytetään täysimääräisesti uraston parantamiseen.

Kerhon puheenjohtajana 2024 toimii Mikko Pylväläinen. Mainonta Jarmo Hovi 0400 600996.

KERHOLAISEMME NOUDATTAVAT URASTOLLAMME SEURAAVIA SÄÄNTÖJÄ

Nopeusrajoitus on maastossa 60km/h, jäällä 80km/h.

Taajamien, ihmisten, eläinten läheisyydessä ja auratuilla tiepohjilla hiljennä ”hölkkävauhtiin”, ettei herätetä pahennusta kanssaihmisissä. Kaahari pilaa nopeasti kaikkien maineen.

Useimmat kelkkaonnettomuudet sattuvat jäällä ja humalassa. Kelkkailijan promilleraja on 0,5 promillea, mieluummin täysi 0.

Pimeissä paikoissa aja aina hitaasti ja oikeassa laidassa.

PYSY AINA MERKITYLLÄ URALLA! Esim. taimikossa jo muutaman metrin harhailu saattaa aiheuttaa tuntuvat vahingot ja maanomistajan ajokiellon kyseisessä kohtaa.

Kelkkailija väistää AINA muuta liikennettä.

Pidä luonto siistinä. Siivoa aina jälkesi!!


AJO URASTOLLA TAPAHTUU AINA OMALLA VASTUULLA!

Jäseneksi

Maksut 2024 

 Jäsenmaksu 60€

Maksettaessa Kahvi-Pakarille tai Ravintola Kanuunaan saat uralupatarran ja kartan heti mukaan. Täytä kaavakkeen tiedot selkeästi. Voit ottaa kansion mukaan pöytään. Pankkiin maksettaessa, katso pankkiyhteys. Ota maksukuitti mukaan, kun lunastat tarran!

Talkoomaksu 15€

Voit jättää kaikki talkoot hyvällä omantunnolla väliin.

Päivälupa 2vrk 15€ (vain Luumäen kk urastot)

Maksu suoraan Kahvi-Pakarille, Kanuunaan tai pankkiin. Merkintä maksulistassa  tai päivätty pankin maksukuitti toimii tositteena suoritetusta maksusta. Päiväluvalla voi ajaa VAIN Luumäen kelkkakerhon urastolla.

Pankkiyhteys

OP Luumäki FI73 5453 0640 0215 16, Luumäen Moottorikelkkakerho ry. Jäsenmaksu 60€ tilille. Lisätietoihin osoite ja sähköposti! Tarran saa kuittia vastaan Kahvi-Pakarista tai Ravintola Kanuunasta.

Lupa on kelkkakohtainen ja tarra on oltava kiinnitettynä etupleksin vasempaan yläkulmaan!!

Tarra oikeuttaa kelkkailemaan kaikilla Etelä-Karjalan kerhojen urastoilla alueella Luumäki-Uukuniemi / Ylämaa-Savitaipale. Uraston pituus n.1000km.  HUOM. Päivälupalaisten tulee ostaa Kouvolan alueelle eri lupa!!


Urastollamme ajaminen on sallittua vain 2024 lupatarralla varustetulla kelkalla!!