Kerho-info


Kerhomme on perustettu vuonna 1993. Jäsenistämme on suurin osa lähialueelta, mutta jäseniä on myös mm. Kotkasta, Tuusulasta, Lappeenrannasta, Porvoosta ja Helsingistä. Suurin osa kerholaisista on tavallisia sunnuntaikelkkailijoita, joskin myös kisakokemusta löytyy usealtakin kuskilta.

Lumitilanne on Luumäellä ollut aina erittäin hyvä. Sijainti meri- ja mannerilmaston rajamailla, salpausselän harjulla on taannut korkeat kinokset ja varman lumen vuodesta toiseen. Lyhyt matka eteläsuomen suurista niukempilumisista kaupungeista onkin tuonut runsaasti uusia jäseniä kerhoomme. 

Kerhomme jäsenmäärä on viime vuosina ollut reippaassa noususuunnassa. Luumäeltä on hyvät kelkkailuyhteydet joka suuntaan ja uraston kuntoon ja merkintöinin on panostettu aiempaa enemmin. Päivässä ajettavia ympyräreittejä (n.100-250km) lähtee Luumäeltä jopa 10 erillaista. Pääpaikkamme on Hotelli Salpa Luumäellä, vanhan 6-tien varrella. Pääkaupunkiseudulta tänne ajaa n.2 tuntia.

Jäsenmaksun suuruus on perinteisesti määräytynyt n.kelkan bensatankillisen hinnan mukaan. Maksutulo käytetään täysimääräisesti uraston parantamiseen.

Kerhon puheenjohtajana 2019 toimii Ville Kosenoja 0404193330. Mentorina Jarno Musto 040 5358 483 ja Sampo Munne 0500 497081. Mainonta ja www Jarmo Hovi 0400 600996.

KERHOLAISEMME NOUDATTAVAT URASTOLLAMME SEURAAVIA SÄÄNTÖJÄ

Nopeusrajoitus on maastossa 60km/h, jäällä 80km/h.

Taajamien, ihmisten, eläinten läheisyydessä ja auratuilla tiepohjilla hiljennä ”hölkkävauhtiin”, ettei herätetä pahennusta kanssaihmisissä. Kaahari pilaa nopeasti kaikkien maineen.

Useimmat kelkkaonnettomuudet sattuvat jäällä ja humalassa. Kelkkailijan promilleraja on 0,5 promillea, mieluummin täysi 0.

Pimeissä paikoissa aja aina hitaasti ja oikeassa laidassa.

PYSY AINA MERKITYLLÄ URALLA! Esim. taimikossa jo muutaman metrin harhailu saattaa aiheuttaa tuntuvat vahingot ja maanomistajan ajokiellon kyseisessä kohtaa.

Kelkkailija väistää AINA muuta liikennettä.

Pidä luonto siistinä. Siivoa aina jälkesi!!


AJO URASTOLLA TAPAHTUU AINA OMALLA VASTUULLA!

 


c_200_140_16777215_00___images_mainokset_UK.jpg
   UK:n nettisivuille TÄSTÄ