Jäseneksi


Maksut 2019

 

Jäsenmaksu 50€

Maksettaessa suoraan Ravintola Kanuunassa tai Hotelli Salpassa saat uralupatarran ja kartan heti mukaan. Täytä kaavakkeen tiedot selkeästi. Voit ottaa kansion mukaan pöytään. Pankkiin maksettaessa, katso pankkiyhteys. Tarran saa kuittia vastaan.

Talkoomaksu 15€

Voit jättää kaikki talkoot hyvällä omantunnolla väliin.

Päivälupa 2vrk 10€

Maksu suoraan Kanuunassa, Salpassa tai pankkiin. Merkintä maksulistassa Salpassa tai päivätty pankin maksukuitti toimii tositteena suoritetusta maksusta. Päiväluvalla voi ajaa VAIN Luumäen kelkkakerhon urastolla.

Pankkiyhteys

OP Luumäki FI73 5453 0640 0215 16 (545306-421516), Luumäen Moottorikelkkakerho ry. Jäsenmaksu 50€ tilille. Lisätietoihin osoite ja sähköposti! Tarran saa kuittia vastaan. Mikäli haluat, että lähetämme tarran, ota yhteyttä!

Lupa on kelkkakohtainen ja tarra on oltava kiinnitettynä etupleksin vasempaan yläkulmaan!!

Tarra oikeuttaa kelkkailemaan kaikilla Etelä-Karjalan kerhojen urastoilla alueella Luumäki-Uukuniemi / Ylämaa-Savitaipale. Uraston pituus n.1000km. Luumäen kerhon jäsentarralla saa ajaa myös Kymenlaakson moottorikelkkakerhon urastoa pitkin ainakin Utti-Tuohikotti välin. Vastaavasti PKMK:n jäsenet saavat ajaa meidän urastolla VAIN Uron TB:lle saakka ja koukata urastomme kautta Heituinlahteen. HUOM. Päivälupalaisten ja muiden Etelä-Karjalan kerhojen jäsenien tulee ostaa Kouvolan alueelle eri lupa!!


Urastollamme ajaminen on sallittua vain lupatarralla varustetulla kelkalla!!

 


c_200_140_16777215_00___images_mainokset_UK.jpg
   UK:n nettisivuille TÄSTÄ